Undervisning

Den Alternative Kosmetologskole er helt fremme med de nyeste behandlinger der konstant opdateres og videreudvikles.

Den Alternative Kosmetologskoles fornemste opgave er løbende at være med helt fremme med de nyeste behandlingsmetoder samt at videreudvikle den helhedsbehandling, som alternative kosmetologer står for.

Under uddannelsen vil du komme igennem en lang række teoretiske og praktiske fag, som er det sidste nye indenfor moderne hudpleje.

Uddannelsen til alternativ kosmetolog tager 13 måneder med teori og pratik, derefter er du uddannet og kan kalde dig Alternativ kosmetolog.

Alternative kosmetologelever bliver i uddannelsesperioden undervist af en lang række dygtige faglærere, der hver især er specialist på sit felt.

På skemaet er der spændende fag som: hudpleje, alternativ hudanalyse, præparater, ingredienser, dermatologi, mikrobiologi, hygiejne, anatomi, fysiologi, kemi, fysik, kropsmassage, ansigtsmassage, bindevævsmassage, lymfedrænage, apparatlære, orientalsk diagnose, urtekundskab, positiv tankegang, åndedrætsøvelser, kost og ernæring, salgsteknik, regnskabsføring, førstehjælp, make-up og neglepleje.

Hertil må der forventes ca. 1-2 timer hjemmearbejde dagligt.

I løbet af skoleåret arrangeres der et spændende og intensivt forløb for eleverne med temaet “Styrk dit selvværd”. Her vil du blive bevidst om dine grænser, mål og fremtid samt lære en masse om dig selv og dine medmennesker. En ekstern lærer underviser i “Styrk dit selvværd”.

I starten øver eleverne sig på hinanden, derefter får de egne klienter. Alternative kosmetologelever arbejder med klienter under hele uddannelsesforløbet. Allerede efter en måned har du dine første klienter. Du følger dine egne klienter gennem hele forløbet og kan derved følge resultaterne af helhedsplejen.

Når du modtager en ny klient, tages førbillede af klienten. Resultatet kommer gradvis, og både klient og elev glemmer ofte, hvordan klienten så ud, da han/hun startede behandlingsforløbet. Når ønsket behandlingsresultat er opnået, tages efterbillede af klienten.

Det er dejligt at kunne sammenligne før- og efterbilleder og det er en meget positiv oplevelse at vise klienten billedet senere i forløbet.